domov

domov

O NAS

KONTAKT

Splošni pogoji poslovanja

Lastnik spletne strani Servis športne opreme Žare je Mlađenović in ostali d.n.o.

1. CENE IN DDV

Vse navedene cene so v EUR ter že vključujejo predpisani DDV.

Mlađenović in ostali d.n.o. skuša kar najbolje skrbeti za točnost in ažurnost podatkov navedenih na spletni strani, vseeno pa lahko prihaja do nepravilnosti pri objavah cen, opisov in lastnosti izdelkov, ki pa bodo, ko opažene, v najkrajšem možnem času tudi odpravljene.

Mlađenović in ostali d.n.o. si pridržuje pravico do spremembe cen (ter vsebinskih in tekstovnih sprememb) brez predhodnega obvestila.

2. VAROVANJE PODATKOV

Vsi podatki o uporabnikih, pridobljeni preko spletnega mesta www.servis-zare.si, bodo uporabljeni izključno za potrebe poslovanja in ne bodo posredovani tretjim osebam.

3. NAKUP

Nakup blaga, objavljenega na spletni strani, je možen le osebno v trgovini in servisu športne opreme Žare, na Povšetovi 88 v Ljubljani.

4. NAČIN PLAČILA

Vsem imetnikom kartice Diners Club in American Express omogočamo tudi obročno odplačevanje do 12 obrokov.

5. POGOJI ZA VRAČILO BLAGA

Blago je možno vrniti le v primeru reklamacije.
Če rešitev reklamacije v roku 45 dni ni uspešna, je stranka upravičena do novega artikla v enaki vrednosti kupljenega blaga.

6. REKLAMACIJE

Vsako reklamacijo bomo poskušali urediti čim hitreje, seveda v korist kupca.

7. GARANCIJA

Artikli v spletni trgovini imajo garancijo, če je tako navedeno v garancijskem listu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu, ter ob predložitvi veljavnega računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih.

8. AVTORSKE PRAVICE

Spletno mesto www.servis-zare.si je v izključni lasti podjetja Mlađenović in ostali d.n.o. Pridržujemo si vse pravice in kakršnokoli posredovanje informacij iz spletnih strani v okviru www.servis-zare.si je dovoljeno zgolj in samo s pismeno odobritvijo lastnika, saj so na spletnih straneh lahko objavljeni podatki, katerih avtorske pravice se pritičejo tretjim osebam. Vsi kršitelji zakona o avtorskih pravicah bodo kazensko preganjani.

Pridržujemo si pravice do spremembe pogojev brez predhodnega obvestila.